Despre noi

Platforma PopWeb este gestionata de catre ZENON GROUP STORE SRL fiind o societate , cu viziuni ample si complexe in domeniul web design si programare .

Echipa noastra este alcatuita din persoane cu experienta in domeniul serviciilor de calitate, cu experienta in domeniul web design, marketing online dar si SEO, si cu experienta in alcatuirea unui necesar pentru nevoile dumneavoastra.

Suntem o firma web 100% romaneasca care aduna specialisti in programare web, design grafic, SEO si marketing online intr-un proiect ce a reusit sa ofere sutelor de companii cu care am lucrat o prezenta de succes in mediul online.

Experienta anterioara acumulata de catre fiecare dintre membrii echipei PopWeb.ro in cei peste 10 ani de experienta in, design grafic - programare web servicii de consultanta si planificare, grija permanenta pentru satisfacerea cu promptitudine si seriozitate a nevoilor clientilor ostri, prin punerea la dispozitie a produselor si serviciilor de calitate la preturi competitive, ne recomanda ca un partener de incredere, ce doreste sa contribuie la succesul afacerilor dumneavoastră.

PopWeb vine in sprijinul dumneavoastra cu 3 pachete de platforme online construite special pentru toate tipurile de afaceri online. Starup - Business - Profesional.

Asadar, PopWeb.ro se adreseaza dumneavoastra oferindu-va toate serviciile necesare ca afacerea dvs online sa aiba succes din prima luna.

Implementare platforma E-Commerce cu licenta pe viata.

Implementare design personalizat pentru business-ul tau.

Servicii SEO .

Servicii Adwords.

Servicii design.

Totul intr-un sigur loc.


Viziunea noastra:

Sa fim lideri de piata la nivel national, oferind cele mai bune solutii de implemenare a unei platforma E-Commerce stabile si de succes pentru clientilor nostri

Misiunea noastra:

Ne dorim relatii profesionale solide si incredere reciproca ce vine din pastrarea promisiunilor si personalizarea fiecarei relatii. Dorim sa le oferim clientilor nostri profitabilitate, prestigiu si confort odata cu crearea conditiilor optime de lucru la birou.

Valorile noastre:

Colaboram si facem ECHIPA! Stim ce vorbim, ne bazam unii pe ceilalti si ne simtim bine impreuna - si cand muncim, si cand sarbatorim reusitele.

Cream lucruri cu PASIUNE! Punem suflet in tot ceea ce facem. Suntem deschisi si privim inainte cu mult entuziasm.

Raspundem cu PROFESIONALISM! Punem accent pe incredere si ne face placere sa facem promisiuni pentru ca le onoram.

Oferim SPRIJIN cu orice ocazie! Suntem atenti la nevoile celor din jur si venim in intampinarea lor cu celemai bune intentii.

Actionam cu mult CURAJ! Suntem dinamici, intreprinzatori si gandim creativ. Ne adaptam momentului si indraznim sa oferim produse si servicii inedite.

PopWeb iti aduce mai aproape servicile pe care le folosesti si de care ai nevoie pentru ideile tale,facand din business-ul tau online un SUCCES.