5 idei de afaceri Online

11/09/2014
de catre Admin Admin

5 IDEI DE AFACERI ONLINE PENTRU INCEPUTUL ANULUI 2019

Platformele online ofera o gama variata de oportunitati de afaceri. Poti foarte usor sa pui bazele unei afaceri care sa reziste in timp si care sa iti aduca profit. Aproape orice afacere online este intr-o continua crestere, asa ca, de ce sa nu iti deschizi si tu propria afacere? Iata cateva idei

Daca te-ai gandit de multe ori sa incepi un business, insa nu stii care este primul pas, iti spunem noi. Cel mai important este sa ai o idee viabila. Un plan bine pus la punct care sa contina idei ample, dar si situatii generale pe care sa le finisezi ulterior. Iata cateva surse de inspiratie.

O aplicatie mobila. Veniturile sunt tot mai mari in ceea ce priveste aplicatiile online originale. Toti dintre noi incercam sa ne maximizam cat de mult se poate timpul, acesta este si motivul pentru care apelam la solutii de genul aplicatiilor online. Poti incerca o aplicatie in care sa folosesti doar telefonul mobil, un aspect pe care oamenii sa il poata controla cu ajutorul smartphone-ului. Poti sa faci aplicatii de software online sau sa creezi orice alta aplicatie de la zero.

O afacere dropshipping. Mai exact este un model de distributie care te scuteste pe tine, proprietar ecommerce de mai multe sarcini logistice care au legatura cu vanzarea online. Nu este o afacere costisitoare, ci foarte usor de demarat. Poti incerca nisa care te defineste. Daca esti pasionat de gadget-uri, atunci ocupa-te de drone, daca esti pasionat de fashion, atunci incearca cu obiecte vestimentare, etc.

Vanzari online. Daca ai anumite aptitudini, de exemplu canti bine sau esti un fotograf bun, atunci vinde-ti serviciile online. Deschide-ti propriul site in care sa iti povestesti calitatile si sa iti etalezi creatiile. Pune acolo orice informatii ai vrea sa afle publicul despre tine.

Cursuri online. Poti obtine un venit constant cu ajutorul cursurilor online. Fie ca le creezi ori doar vinzi cursuri. Pentru inceput, ideea de business consta in construirea uni site, ulterior a cursurilor care sa genereze trafic. Asadar, daca ai cunostinte si vrei sa le imparti cu altii, atunci castiga un ban din asta. O afacere online care nu necesita investitii mari, dar iti poate aduce un venit pasiv.

Consultanta. Daca ai cunostinte despre marketing, social media networking, afaceri, SEO, etc, atunci construieste-ti o firma de consultanta online care sa iti ofere mai multe optiuni. Fa-ti o baza de date cu clienti si construieste-ti un portofoliu solid care sa te ajute sa iti faci o prestanta in online. Din acest moment, ajuta-ti clientii sa isi dezvolte afacerile, in acelasi timp si tu ti-o dezvolti pe a ta.